Кон почетната страница
Почетна страница
За uslugi.gov.mk
Контакт
Министерство за економија
Пребарување на концесии Исчисти  Прикажи
Тип на концесија
Група на минерали
Фаза
Статус

Период на поднесување на барање

од      до  
Текст за пребарување по барател
Текст за пребарување по предмет