Кон почетната страница
Почетна страница
За uslugi.gov.mk
Контакт
   Услуги од
Министерства
Министерство за внатрешни работи
Министерство за економија
Министерство за животна средина и просторно планирање
Министерство за здравство
Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство
Агенција за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој
Министерство за култура
Министерство за локална самоуправа
Министерство за надворешни работи
Министерство за образование и наука
Биро за развој на образованието
Министерство за одбрана
Министерство за правда
Управа за водење на матичните книги
Министерство за транспорт и врски
Министерство за труд и социјална политика
Министерство за финансии
Управа за јавни приходи
Царинска Управа на РМ
Секретаријат за европски прашања
Останати Органи
Државен завод за статистика
Државен архив на РМ
Агенција за иселеништво
Агенција за млади и спорт
Агенција за развој и инвестиции
Агенција за храна и ветеринарство на Република Македонија
Агенција за катастар на недвижности на Република Македонија
Агенција за вработување на Република Македонија
Комисија за односи со верски заедници и религиозни групи
Фонд за здравствено осигурување на Македонија
Фонд за пензиско и инвалидско осигурување на Македонија
Централен регистар на Република Македонија
Службен весник на Република Македонија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје
Универзитет „Св.Климент Охридски“ - Битола
Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип
Универзитет за информатички технологии - Охрид
Државен универзитет во Тетово
Обезбедување на правото за посебен додаток
ОПИС НА УСЛУГАТА
(кликнете на копчето од десно за да го видите целосниот опис на услугата во нов прозорец...)

надлежен орган
Орган:Министерство за труд и социјална политика
Сектор:Сектор за заштита на децата
Одделение:Одд. за обезбедување на правата на децата
локации (35)
Ул. Младински кеј 2А, Берово
Карпош б.б, Битола
Ул. Никола Карев 32, Валандово
Петре Прличко бр. 34, Велес
Страшо Пинџур 5, Виница
7 Ноември бр.23, Гевгелија
Ул. Сретко Крстевски б.б, Гостивар
Вељко Влаховиќ 45, Дебар
Бул.Макеонија б.б, Делчево
Маршал Тито б.б, Демир Хисар
Ул. ЈНА бр.11, Кавадарци
Ул.Даме Груев б.б, Кичево
Ул.Гоце Делчев б.б, Кочани
Ул.Гоце Делчев, Кратово
Ул.Никола Тесла, Крива Паланка
Нико Доага бр.66, Крушево
Тодор Велков бр.4, Куманово
Маршал Тито бр.9, Македонски Брод
Гоце Делчев бр. 17, Неготино
Димитар Влахов б.б, Охрид
Стеван Апостоловски б.б, Прилеп
Јордан Стојанов бр.16, Пробиштип
Ул. 22 Октомври б.б, Радовиш
Ул. Ленинова б.б, Ресен
Вељко Влаховиќ 38, Свети Николе
Ул.15 Корпус б.б, Струга
Ул. Ленинова 84, Струмица
Ул.121 бр.2 Тетово, Тетово
Васил Главинов б.б, Штип
Александар Македонски б.б, Гази Баба
Ул. Есперанто б.б., Карпош, Карпош
Михаил Чаков б.б, Кисела Вода
Ул. Никола Карев б.б, Центар
Босна и Херцеговина б.б. барака 24, Чаир
Ул. Нов Живот б.б, Шуто Оризари
Контакт информации (7)
Гошевска Бистра , . violetafurnadziska@yahoo.com
Ул. Младински кеј 2А , тел: 033/470-641
Перица Поповски
Карпош б.б , тел: 047/ 231-641 лок.106
Жарко Ристески , socbrod@mt.net.mk
Маршал Тито бр.9 , тел: 045/275-003
Ристо Нунов
Ул. Никола Карев 32 , тел: 034/ 382-008
Николчо Петров
Страшо Пинџур 5 , тел: 033/ 361-305
Менка Вичентиевиќ , jumcsrgevgelija@yahoo.com
7 Ноември бр.23 , тел: 034/ 212-069
Јордана Манојловска , velickovska@yahoo.com
Ул. Сретко Крстевски б.б. Гостивар , тел: 042/ 217-361
Стандард за доставување (Временски рок)
60 дена