Кон почетната страница
Почетна страница
За uslugi.gov.mk
Контакт
   Услуги од
Министерства
Министерство за внатрешни работи
Министерство за економија
Министерство за животна средина и просторно планирање
Министерство за здравство
Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство
Агенција за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој
Министерство за култура
Министерство за локална самоуправа
Министерство за надворешни работи
Министерство за образование и наука
Биро за развој на образованието
Министерство за одбрана
Министерство за правда
Управа за водење на матичните книги
Министерство за транспорт и врски
Министерство за труд и социјална политика
Министерство за финансии
Управа за јавни приходи
Царинска Управа на РМ
Секретаријат за европски прашања
Останати Органи
Државен завод за статистика
Државен архив на РМ
Агенција за иселеништво
Агенција за млади и спорт
Агенција за развој и инвестиции
Агенција за храна и ветеринарство на Република Македонија
Агенција за катастар на недвижности на Република Македонија
Агенција за вработување на Република Македонија
Комисија за односи со верски заедници и религиозни групи
Фонд за здравствено осигурување на Македонија
Фонд за пензиско и инвалидско осигурување на Македонија
Централен регистар на Република Македонија
Службен весник на Република Македонија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје
Универзитет „Св.Климент Охридски“ - Битола
Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип
Универзитет за информатички технологии - Охрид
Државен универзитет во Тетово
Одмор и рекреација на деца - детски одмаралишта
ОПИС НА УСЛУГАТА
(кликнете на копчето од десно за да го видите целосниот опис на услугата во нов прозорец...)

надлежен орган
Орган:Министерство за труд и социјална политика
Сектор:сектор за заштита на децата
Одделение:Одд.за обезбедување на правото на згрижување,воспитание,одмор и рекреација
локации (10)
ДО„Малешево„ ул.Кеј на младина бр 2-Берово, Берово
ДО„Пелистер„ул.Кичевска бр 24 Битола, Битола
ДО„Бунец„ ул.Сречко Крстевски„бб-Гостивар, Гостивар
ДО„Шула Мина„ -Крушево, Крушево
ДО„Мите Богоевски„ул.Мите Богоевски-Претор, Ресен
ДО„Мајски цвет„ ул Владо Малески-Тале бр.24-Струга, Струга
ДО„Чичино Село„-Чичино Село -Сарај, Скопје
ДО„Водно„-Горно Водно-Скопје, Скопје
ДО„Страхил Андасаров„ Љубанци-Скопје, Скопје
ДО„Младост„ул Багдатска бр 26 б-Скопје, Скопје
Контакт информации (5)
Венко Багашовски
Ул.„Кеј на младина„ бр.2 - Берово , тел: 033/ 471-555
Љупчо Спировски
Ул.„Кичевска„ бр 24-Битола , тел: 047/ 222-080
Драган Лозановски
Шула Мина -Крушево , тел: 048/ 477-310
Хикмет Алиндроглу
Ул.Мите Богоевски-Претор , тел: 047/ 480-211; 480-320
Златко Јанакиевски
Ул.Багдатска бр 26 б -Скопје , тел: 02/3066-494; 3066-533